Skip Navigation or Skip to Content

Heb jij al de eerste stap gezet?

2 februari 2024
2 min leestijd

Heb jij al de eerste stap gezet?

Ondernemend Limburg weet dat ze aan de slag moet met cyberveiligheid, maar door de drukte van alledag krijgt het vaak geen prioriteit. Daarom organiseerden wij op dinsdag 23 januari het evenement “Call to (h)action”. Tijdens dit evenement kregen bezoekers waardevolle informatie en praktische tips over het ondernemen van actie tegen cybercriminaliteit. Presentator Bas neemt je in onderstaande video mee door deze dag vol interactie en inspiratie.

Lisa de Wilde en Paul Ramakers namen de bezoekers mee in de wereld van cyber, maar vooral hoe te komen tot het zetten van de eerste stap. Wat wil ik, wat zeg ik en hoe doe ik dat uiteindelijk?

De sfeer was erg fijn, de opkomst was geweldig en er werd goed gebruik gemaakt van de interactieve markt. We kijken terug op een mooi evenement.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het zetten van die eerste stap? Dan zijn de twee gelanceerde pilots wellicht iets voor jou:

  • KEMBIT/VISTA: IT-bedrijf KEMBIT en studenten van het VISTA college gaan samen met maximaal 10 bedrijven onderzoeken hoe cybersecurity kostenefficiënt, maar met volledige kwaliteit kan worden ingericht op maat. Zo kun jij cyberveiligheid zien als kans én kosten besparen. Meld je vandaag nog aan om deel te nemen door een mail te sturen naar info@pvo-limburg.nl!
  • Cyberveiligheidshub Limburg: Brightlands Smart Services Campus en PVO Limburg hebben een platform gerealiseerd om jou te voorzien van informatie en voorlichting. Dit platform biedt de mogelijkheid om experts in te schakelen om jouw organisatie te helpen en te beschermen tegen cyberbedreigingen. In samenwerking met Surelock bieden we binnen dit platform een gratis e-learning programma aan. Hierin kunnen jij en je medewerkers in 7 stappen de basis van informatiebeveiliging onder de knie krijgen. Het programma duurt 7 maanden, is zeer toegankelijk en voegt essentiële kennis en veiligheid toe aan je bedrijf. Een perfecte start voor wie wil beginnen met cyberveiligheid! Meer informatie over de pilot: https://www.brightlands.com/brightlands-smart-services-campus/cyber-veiligheidsprogramma-limburg

Presentator Bas neemt je in onderstaande video mee door deze dag vol interactie en inspiratie.