Skip Navigation or Skip to Content

Hoe is de cyberveiligheid van jouw bedrijf?

4 mei 2023
1 min leestijd

Hoe is de cyberveiligheid van jouw bedrijf?

Met PVO Limburg richten we ons, naast individuele bedrijven, ook op de cyberweerbaarheid van de bedrijfsketen. Vorig jaar zijn we gestart met de ‘CYRA’ pilot. Deze pilot bestond uit twee onderdelen, namelijk CYRA en een Cyberscan. Er hebben 10 bedrijven deelgenomen aan deze pilot.

Wat is CYRA en wat is een cyberscan?

CYRA is een systematiek gebaseerd op ISO 27001 (informatieveiligheid) maar dan in modules. De Cyberscan is een inventarisatie van technisch onderzoek van o.a. het netwerk en websites en ook de fysieke beveiliging. Kort gezegd er is bij deze bedrijven op Cyberweerbaarheid gekeken van ‘buiten’ naar ‘binnen’ en van ‘binnen’ naar ‘buiten’ hoe zij hun cyberweerbaarheid geregeld hebben.

10 mei 2023 gaan we met deze bedrijven evalueren. We zijn erg benieuwd naar de bevindingen. We gaan ze in deze evaluatie onder andere vragen of deze tools ervoor zorgen dat hun bedrijf voldoende beveiligd is en of ze bijdragen aan een betere leverancierspositie?

Ben jij nieuwsgierig naar de uitkomst van deze pilot? Wil je weten of deze tools er ook voor kunnen zorgen dat jouw bedrijf voldoende beveiligd is en bijdraagt aan een betere leverancierspositie voor jouw bedrijf? Ben jij nieuwsgierig naar de uitkomst van deze pilot? Wil je weten of deze tools er ook voor kunnen zorgen dat jouw bedrijf voldoende beveiligd is en bijdraagt aan een betere leverancierspositie voor jouw bedrijf? Of wil je het rapport van deze evaluatie ontvangen?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact op