Skip Navigation or Skip to Content

Minimaal 50% korting op waardevolle CyberScan van PVO Limburg in 2023

18 september 2023
2 min leestijd

Minimaal 50% korting op waardevolle CyberScan van PVO Limburg in 2023

Cyberaanvallen vormen tegenwoordig een steeds grotere bedreiging voor bedrijven, ongeacht hun omvang of sector. De technieken die door cybercriminelen worden gebruikt, worden voortdurend verfijnder en geavanceerder. Dit betekent dat het niet langer voldoende is om slechts basisbeveiligingsmaatregelen te treffen. Het is van cruciaal belang dat bedrijven proactief te werk gaan en hun cyberbeveiliging naar een hoger niveau tillen. Een succesvolle cyberaanval kan verstrekkende gevolgen hebben voor een bedrijf. Denk aan financiële verliezen, reputatieschade en mogelijk zelfs juridische consequenties. Daarom is het implementeren van een effectieve cyberbeveiligingsstrategie een investering in de toekomstbestendigheid van je bedrijf. De CyberScan, aangeboden door PVO Limburg, is een krachtig instrument om deze uitdagingen aan te gaan.

Wat houdt de CyberScan in?
De CyberScan is een test waarbij een team van ethische hackers je bedrijfssystemen onder de loep neemt en onder vuur neemt. De ethische hackers proberen toegang te krijgen tot je systemen en data, door gebruik te maken van dezelfde technieken als cybercriminelen. Zo kunnen ze kwetsbaarheden identificeren die kunnen worden misbruikt door cybercriminelen. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf gaan we met 1 of 2 ethische hackers aan de slag. De scan wordt afgestemd op de specifieke kenmerken van je bedrijf. Zo kunnen we de scan optimaal inzetten om de kwetsbaarheden in je systemen te identificeren. Na de scan ontvang je een uitgebreid rapport van de veiligheidsrisico’s die jouw bedrijf loopt. In dit rapport vind je concrete tips om je cyberveiligheid op orde te brengen.

Een ervaring van een afnemer van de Cyberscan

Een van de reacties die we na afloop van de Cyberscan gehad hebben is:

“De hackers zijn hier geweest en hebben onze situatie in kaart gebracht. Wij zijn tevreden over de samenwerking en het resultaat. We vonden het een bevestiging dat we de goede richting op zijn aan het gaan. Het gaf ons ook handreikingen om op sommige plaatsen een inhaalslag te maken. Verder gaven de hackers goede uitleg over bepaalde systemen, hoe ze werken en toe te passen zijn bij ons bedrijf. Het was een fijne vertaalslag die ervoor zorgt dat we vervolgstappen kunnen zetten.”

Minimaal 50% vergoed door PVO
Om de CyberScan voor iedereen toegankelijk te maken, vergoedt PVO Limburg minimaal de helft van de kosten. Je betaalt slechts 50% van de factuur in het geval dat er een ethisch hacker langs komt en 38,9% van de factuur wanneer er twee komen. Afhankelijk de grootte van je bedrijf betaal je dus:

  • 350,- euro excl. BTW als er twee ethisch hackers komen (daadwerkelijke kosten 900,- euro/excl. BTW)
  • 250,- euro/excl. BTW als er één ethisch hacker komt (daadwerkelijke kosten 500,- euro/excl. BTW)

Waarom PVO Limburg?
Bij PVO Limburg kun je rekenen op deskundige mensen met een zeer uitgebreid netwerk. Wij hebben jarenlange ervaring in cyberveiligheid en kunnen je helpen met jouw specifieke vraagstukken. We werken samen met private en publieke partijen met één doel: ondernemers preventief beschermen tegen (cyber)criminaliteit.

Neem contact op over de CyberScan