Skip Navigation or Skip to Content

Op de hoogte blijven van cybercriminaliteit? Meld je aan voor de CyberSecurityBooster!

23 oktober 2023
2 min leestijd

Op de hoogte blijven van cybercriminaliteit? Meld je aan voor de CyberSecurityBooster!

Wil jij op de hoogte blijven van alles wat actueel is op het gebied van cybercriminaliteit? Dan is de CyberSecurityBooster van Bernold Nieuwesteeg een must-attend. PVO Limburg is, net als Digital Trust Center en MKB Cyber Campus, ecosysteempartner van de CyberSecurityBooster.

De CyberSecurityBooster

De CyberSecurityBooster is een maandelijkse update over cybersecurity, gegeven door cybersecurity expert Bernold Nieuwesteeg. In samenwerking met de meest vooraanstaande experts bespreekt hij de laatste ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit.

Cybersecurity in de Nederlandse verkiezingsprogramma’s
Op 31 oktober staat de volgende boostersessie in het teken van cybersecurity in de Nederlandse verkiezingsprogramma’s. Bernold analyseert samen met zijn tafelgasten de beloften en maatregelen van politieke partijen om digitale veiligheid te waarborgen.

Bekijk hier welke onderwerpen er nog aankomen en wanneer deze plaatsvinden.

Booster #26: Hoe werkt een Security Operations Center (SOC)?
Dinsdag 19 december 2023 12:00 – 12:30 uur

Ontdek waar een incidentmelding terechtkomt en hoe een Security Operations Center (SOC) werkt tijdens onze boeiende boostersessie. Leer hoe organisaties snel en effectief kunnen reageren op cyberdreigingen. Sluit je aan en krijg inzicht in de wereld van cybersecurity.

Booster #27: China’s rol in het digitale tijdperk
Dinsdag 16 januari 2024 12:00 – 12:30 uur

Eerste deel van een tweeluik over China en cybersecurity: Ontdek de motieven achter China’s activiteiten in het cyberdomein. We verkennen economische ambities, geopolitieke invloed en nationale veiligheidskwesties. Leer hoe deze motieven wereldwijde implicaties hebben. Schrijf je nu in om inzicht te krijgen in de dreiging vanuit China.

Booster #28: Hoe zien Chinese cyberaanvallen eruit?
Dinsdag 6 februari 2024 12:00 – 12:30 uur

Ontdek de mysterieuze wereld van Chinese cyberaanvallen in deze boostersessie. Leer hoe China zijn cyberstrategieën uitvoert en waarom elke hackersgroep een ‘panda’-naam draagt.

Booster #29: Alles over insider Threats
Dinsdag 12 maart 2024 12:00 – 12:30 uur

Ontdek de verborgen gevaren van Insider Threats tijdens onze boostersessie.

Meld je aan!
De CyberSecurityBooster is een ideale manier om je kennis over cybersecurity op peil te houden. Meld je nu aan voor gratis de boostersessie van 31 oktober, en de opkomende boostersessies!

Aanmelden