Skip Navigation or Skip to Content

Pop-Up Store Veilig Leven geopend in Makado Beek!

5 oktober 2023
1 min leestijd

Ontdek actuele veiligheidsrisico's voor ondernemers in de Pop-Up Store

PVO Limburg is dag in dag uit bezig om ondernemers te behoeden voor de gevaren van cybercriminaliteit en ondermijnende criminaliteit. We zijn een trotse partner van de Pop-Up Store Veilig Leven in winkelcentrum Makado Beek. Van 5 t/m 22 oktober zijn we op verschillende manieren aanwezig om ons verhaal te delen, met o.a. ontbijtsessies en een toffe cybergame!

Zo organiseren we voor ondernemers en andere geïnteresseerden twee waardevolle ontbijtsessies over veiligheid en preventie voor ondernemers. Tijdens deze sessies krijg je waardevolle inzichten en praktische tips waarmee je jouw bedrijf veiliger kunt maken. Het belang van die veiligheid valt niet te onderschatten.

Op 12 oktober nemen twee ethisch hackers je mee in de wereld van cybercrime. Erik van der Heijden en Ludo Arts zullen je meenemen in deze schimmige wereld en je voorzien van praktische tips om veilig te navigeren in de digitale jungle.

Datum en Tijd:

Donderdag 12 oktober, van 7.30 tot 8.30 uur
Makado Beek

Aanmelden voor 12 oktober

Sluit op 19 oktober aan bij de presentatie van Jo Leppers, een expert in preventie van overvallen en winkeldiefstal. Jo vertelt een inspirerend verhaal waar jij je voordeel uit kunt halen! Kom langs en laat je informeren, inspireren en wapenen tegen overvallen en diefstal.

Datum en Tijd:

Donderdag 19 oktober, van 7.30 tot 8.30 uur
Makado Beek

Aanmelden voor 19 oktober

CyberFinder

Speel van 5 tot en met 22 oktober de game CyberFinder in de gangen van Makado Beek. Ga op zoek naar mysterieuze QR-codes, beantwoord quizvragen en verzamel geheime codes waarmee jij mooie prijzen kunt winnen!

CyberFinder is een initiatief van creatieve spelontwikkelaar Siswoyo, Pvo-Limburg, Makado Beek en De Pop-Up Store Veilig Leven. Check CyberFinder.nl voor meer info over dit spel, en hoe te spelen!